Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozlijedio gležanj

Velški izbornik otkrio hoće li Bale igrati protiv Hrvatske!

Izbornik nogometne reprezentacije Walesa, protiv kojeg Hrvatska igra utakmicu 6. kola skupine A kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, Chris Coleman otkrio je da neće riskirati s Garethom Baleom u utorak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Walesa i ponajbolji nogometaš svijeta u ovome trenutku bori se s ozljedom gležnja i bolesti koja ga je pogodila uoči gostovanja kod Škotske. Igrač Tottenhama odradio je 45 minuta na Hampden Parku prije nego li ga je Coleman izvadio iz igre.

>> Šimunić pod upitnikom za Wales: Štimac pozvao zamjenu!

>> Štimac ostao bez veznjaka za Wales: 'Nije dobro, neće igrati 3-4 tjedna'

"Bio je bolestan i bolio ga je gležanj, ali je svejedno želio igrati. Igrao je 30-ak minuta kada je dobio još jedan udarac u bolni gležanj, nakon kojeg smo ga morali izvaditi iz igre. Ne znam hoće li biti spreman za utorak. Ponedjeljak će biti krucijalan dan da dobijemo odgovor na to pitanje", rekao je Coleman, koji je nakon toga otkrio da postoje velike šanse da Bale ne zaigra.

"Moramo biti pošteni prema Tottenhamu koji se u Premierligi bori za plasman u Ligu prvaka ove sezone. Tottenham nam nikada ne stoji na putu kada trebamo Balea u reprezentaciji, tako da i mi moramo brinuti o tome da ga "spursi" imaju na raspolaganju zdravog i spremnog. Ako neće biti 100 posto spreman u ponedjeljak navečer, neće igrati", zaključio je Coleman.

Nakon pet odigranih kola Hrvatska i Belgija drže vrh ljestvice skupine A s 13 osvojenih bodova, dok je Wales treći sa šest. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider