Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vođa Crvenih vragova

Belgijci 'kupili mir' izborniku: Wilmots potpisao na četiri godine

Belgijski nogometni savez produžio je suradnju s izbornikom reprezentacije Marcom Wilmotsom na još četiri godine potvrdivši njegov ostanak bez obzira na rezultat na SP-u u Brazilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marc Wilmots vodit će belgijsku nogometnu reprezentaciju i naredne četiri godine. Aktualni izbornik potpisao je produženje ugovora s Belgijskim nogometnim savezom čime je dobio mir u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Puno smo napredovali u posljednje dvije sezone u svim segmentima. Sretan sam što zajedno sa svojim pomoćnicima mogu nastaviti započeti posao. Ponosan sam što nam je Savez dao mogućnost ostanka na klupi i u budućnosti", rekao je Wilmots nakon produženja ugovora.

Wilmots je za kormilo reprezentacije došao 2012. godine i vrlo talentiranu belgijsku generaciju odveo je do prvog mjesta u teškoj skupini s Hrvatskom i Srbijom te se Belgija tako nakon dugog izbivanja uspjela plasirati izravno na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

Wilmots je ranije bio kapetan reprezentacije, a dres reprezentacije oblačio je 70 puta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider