Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redizajn započeo

Kovačić na izlaznim vratima Reala: Kraljevi nude Hrvata za Argentinca

Real Madrid traži pojačanja u veznom redu, a čini se da je Mateo Kovačić na izlaznim vratima Santiago Bernabeua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Zenita iz Sankt Peterburga i argentinske reprezentacija Leandro Paredes na meti je Real Madrida, piše argentinski Clarin.

Argentinski dnevnik tvrdi da je Real ponudio ruskom klubu 35 milijuna eura odštete za 23-godišnjeg Argentinca, te da bi u operaciju mogao biti uključen i hrvatski veznjak Mateo Kovačić. Transfer bi se mogao realizirati u ljetnom prijelaznom roku.

Real je navodno ponudio Rusima i mogućnost trampe u koju bi bio uključen hrvatski reprezentativac. Problem je u tome što se Kovačiću ne odlazi u rusku ligu, ali možda bi ga mogla smekšati financijska ponuda, odnosno godišnja plaća koja bi bila veća nego u Realu.

Uglavnom, očigledno je da Real traži pojačanja u veznom redu, a sve u sklopu najavljenog redizajna momčadi za sljedeću sezonu. Stoga se čini da je Kovačić na izlaznim vratima Santiago Bernabeua. O tome se spekulira već duže vrijeme, od završetka prošle sezone.

Tema je nakratko zatvorena nakon što je Kovačić odigrao nekoliko dojmljivih partija na ljetnim pripremama, no opet je otvorena nakon loših rezultata Reala i neuvjerljive igre hrvatskog veznjaka u dosadašnjem dijelu sezone.

Paredes uglavnom igra na mjestu središnjeg veznog, ali može pokrivati više pozicija. U Europu je stigao 2014. iz Boce Juniorsa. Prvo je prešao u Chievo, a potom Romu.

U Zenit je prešao prošlog ljeta za 23 milijuna eura. Do sada je upisao jedan nastup za argentinsku reprezentaciju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider