Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povrijeđen i razočaran

Pobuna na Camp Nouu: Rakitić podigao glas i zaprijetio treneru Barce

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić podigao je glas i priopćio treneru Barcelone koje su mu namjere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona već mjesecima bezuspješno lovi Philippea Coutinha i još nije odustala od veznjaka Liverpoola.

Katalonci ga namjeravaju dovesti u predstojećim prijelaznim rokovima, zimskom ili realnije ljetnom.

Rakitić zaprijetio treneru Barce

Međutim, postoje naznake da bi Brazilčev dolazak izazvao duboke podijele u svlačionici Barcelone, barem tako spekulira španjolski Diario Gol.

Navodno je hrvatski veznjak Ivan Rakitić otvoreno priopćio treneru Ernestu Valverdeu da će napustiti Barcelonu ako Coutinho dođe.

Spekulira se kako Rakitić smatra da će u tom slučaju ispasti iz prvog sastava te da ne namjerava sjediti na klupi.

Logično je zaključiti da Coutinho ne misli potpisati za Barcelonu ako će sjediti na klupi, a s druge strane, još je logičnije da Barcelona ne namjerava uložiti u igrača debelo preko stotinu milijuna eura samo na ime odštete, a gdje je još plaća koja će bez sumnje biti astronomska.

Mourinho želi dovesti Rakitića u Manchester United

Navodno je Valverdeova ideja da s Coutinhom i Andres Iniestom formira kreativnu veznu liniju koja će igrati najveće utakmice, podrazumjeva se da će im leđa čuvati Sergi Busquets, dok bi Rakitić bio prva zamjena.

Hrvatski veznjak i u tom bi slučaju imao sasvim solidnu minutažu, no spekulira se da ne namjerava biti zamjena, navodno misli da je to nepravedno.

Rakitić je mišljenja kako se dokazao i da zaslužuje biti u udarnoj postavi, a ako u Barci tako ne misle, ima sasvim dovoljno ponuda velikih europskih klubova, koji mu uz to nude izdašniji ugovor nego što ga ima u Barceloni. Već duže vrijeme se spekulira da Rakitića želi Jose Mourinho.

Coutinho sretan u Liverpoolu

Iako engleski i španjolski mediji mjesecima piše da Coutinho želi prijeći na Camp Nou, on tvrdi kako se osjeća sretnim u Liverpoolu.

„Igram u jednoj od najvećih liga svijeta“, poručio je Coutinho uoči večerašnmje prijateljske utakmice Brazila i Engleske na Wembleyju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider