Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Asistencija Krovinovića

Preokret Bilića kod hrvatskog vratara: WBA (poravnat) na vrhu Championshipa

Na drugom ovosezonskom prvenstvenom gostovanju bivši hrvatski izbornik došao je do druge pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u susretu su 3. kola druge engleske lige kao gosti svladali Luton Town sa 2:1 (0:1), a asistent za prvi pogodak gostiju bio je Filip Krovinović.

Luton, za kojega je čitavu utakmicu branio hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga, poveo je preko Cornicka (15), ali je početkom nastavka Diangana (48, 51) s dva brza gola osigurao preokret. Diangani, koji je u igru ušao početkom nastavka, kod prvog je gola dodavač bio Krovinović, koji je odigrao svih 90 minuta za West Bromwich.

WBA nakon tri kola ima sedam osvojenih bodova te se nalazi u skupini od pet momčadi s takvim učinkom na vrhu ljestvice. Luton je, pak, 20. s jednim bodom.

Ivan Šunjić odigrao je čitav susret za Birmingham City koji je izgubio na gostovanju kod Nottingham Foresta sa 0:3 (0:2). nakon ovog ishoda oba sastava imaju po četiri osvojena boda.

Bizaran crveni karton Modrića nakon VAR-a, Real pobjedom krenuo u novo prvenstvo Modrić dobio crveni karton (Foto: AFP) Modrićev start na Denisa Suareza (Foto: AFP) Gareth Bale (Foto: AFP) +1 Karim Benzema (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider