Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljivi Burnley i Brighton

Tottenham visio pa uspio izvesti preokret: Harry Kane dotukao Aston Villu

Ove subote odigrano je šest utakmica prvog kola nove sezone Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici dana Manchester City je kao gost s 5:0 razbio West Ham, a poslije toga je odigrano još pet susreta prvog kola nove sezone Premierlige.

Tottenham je s 3:1 svladao Aston Villu premda je na ulasku u posljednjih 20-ak minuta bio u zaostatku. John McGinn je iskoristio jednu dugu loptu i nepažnju domaće obrane i doveo goste iz Birminghama u prednost već u devetoj minuti.

Odolijevala je Villa sve do 73., a onda se Spursima otvorilo: Tanguy Ndombele je izjednačio, a preokret je dovršio Harry Kane, postigavši u 86. minuti gol za vodstvo, a zatim u 90. i za potvrdu pobjede.

Slavlje Cityja (Foto: AFP) Strašan start Cityja: Petardom u Londonu krenuli u obranu naslova divider

Burnley i Brighton & Hove Albion upisali su u subotu uvjerljive pobjede, dok je novak u ligi Sheffield United u gostima kod Bournemoutha odigrao 1:1.

Ashley Barnes bio je dvostruki strijelac, u 63. i 70. minuti, za domaću pobjedu Burnleyja protiv Southamptona 3:0.

I Brighton je slavio sa 3:0, u gostima kod Watforda, golovima Abdoulaye Doucourea (28-ag), Florina Andonea (65) i Neala Maupayja (77).

Susret između Bournemoutha i novaka u ligi Sheffield Uniteda završio je 1:1, a remizirali su i Crystal Palace i Everton (0:0), s time da su gosti od 76. minute imali igrača manje nakon isključenja veznjaka Morgana Schneiderlina.

gol expired Bilić ispustio pobjedu na domaćem terenu: Poveo u nastavku, ali nije izdržao divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider