Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok u 93. minuti

Drugo kolo zaredom promašili penal: United nokautiran na Old Traffordu!

U sve četiri utakmice koje su se ove subote igrale početkom u 16:00 u sklopu trećeg kola Premierlige slavili su gosti.

Manchester United je u trećem kolu Premierlige na svom Old Traffordu izgubio od Crystal Palacea s 2:1, a gosti su pobjedničk pogodak postigli u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Jordan Ayew je u 32. minuti doveo Crystal Palace u vodstvo, a sredinom drugog poluvremena Crveni vragovi su dobili priliku za poravnanje. Dosuđen je jedanaesterac, loptu je na bijelu točku namjestio Marcus Rashford i - pogodio stativu. Od unutarnjeg dijela stative lopta se u odbila u polje i rezultat se nije promijenio, a bio je ovo drugi jedanaesterac zaredom kojeg su promašili igrači Manchester Uniteda (u prošlom kolu tragičar je bio Paul Pogba koji je propustio donijeti pobjedu kod Wolverhamptona).

United je i poslije toga nastavio pritiskati što je urodilo plodom u 89. minuti kada je Daniel James prekrasnim udarcem izjednačio.

Osokoljeni tim golom krenuli su igrači Olea Gunnara Solskjaera po potpuni preokret, ali umjesto toga dogodio se šok u trećoj minuti sudačke nadoknade - gosti su istrčali jednu kontru, Wilfried Zaha nije stigao pucati, ali je lopta došla do Patricka van Aanholta koji je snažnim udarcem u bliži kut uz dosta sreće matirao Davida de Geu. Na taj način su sva tri boda otišla u južni London...

I u preostale tri utakmice poslijepodnevnog programa trećeg kola slavili su gosti. Southampton je s 2:0 svladao Brighton & Hove Albion, Leicester je s 2:1 bio bolji od Sheffield Uniteda dok je West Ham s 3:1 pobijedio Watford.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider