Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve zbog sporne poruke

Pranjić poslao poruku podrške Tudoru: PAO 'poludio' i daje mu otkaz?

U derbiju 29. kola Prve HNL Rijeka je u Splitu pobijedila Hajduk s 2-1, a strijelac jedinog pogotka za splitsku momčad bio je Fran Tudor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Vučević znatno je pomladio sastav Hajduka i 'Jadranski derbi' protiv Rijeke započeo sa čak tri debitanta - Grbićem, Juranovićem i Tudorom. I upravo je Tudor najbolje iskoristio svoju priliku dovevši Hajduka u vodstvo. Da su 'bijeli' kojim slučajem pobijedili, danas bi bio junak derbija.

No, unatoč tome, privukao je dosta pozornosti, a poruku podrške dobio je i od Danijela Pranjića iz Panathinaikosa. Međutim, ta poruka mogla bi Pranjića stajati u grčkom klubu, pišu grčki mediji. Oni navode kako je glavni razlog tome što čelnicima kluba nije sjela kritika onima koji su pogriješili što su pustili nadarenog igrača.

''Mali, kada sam te odlučio dovesti ovdje u Panathinaikos, vjerovao sam u tebe. Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem. Znam da ti se tada srušio svijet. Ali, vidiš kako život uvijek nagradi one koji marljivo rade i koji su pošteni... Zapamti, za sve što napraviš sam si zaslužan, nitko ti nije pomogao. Svi ostali koji nisu vjerovali u tebe, a ti znaš tko su oni, nisu važni. Znaju da su pogriješili, a ako već ne znaju, saznat će... Vjerujem u tebe, zgrabi priliku...'', stoji u Pranjićevoj objavi na koju je reagirao i sam Fran:

''Hvala dragi, ako sam od nekoga nešto naučio, onda je to od tebe. Nisam bez razloga uzeo broj 32'', komentirao je Fran 'Mali' Tudor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider