Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuo od prve minute

Pašalić u akciji: Ubacivanje iz drugog plana i asistencija

Stigao je u Moskvu s ciljem da ponovno potvrdi svoju vrijednost i nametne se Antoniju Conteu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Pašalić je u svom drugom nastupu za Spartak Moskvu upisao asistenciju u pobjedi od 2:0 protiv Arsenala iz Tule.

Nakon što je debitirao za Spartak u teškom porazu kod Zenita (5:1) odigravši posljednjih 18 minuta dvoboja, Pašalić, koji je u Spartak stigao na posudbu iz Chelseaja, je u susretu s Arsenalom krenuo od prve minute i u 20. asistirao za vodeći pogodak.

Vrlo dobro je utrčao u prazan prostor, u pravo vrijeme je dobio loptu, taman da ne bude u zaleđu, i onda se sjurio prema golu. Iako je mogao pucati, nije ništa htio komplicirati već se odlučio za najjednostavnije rješenje - uposlio je Quincyja Promesa koji nije imao težak zadatak.

Ze Luis, napadač iz Zelenortske Republike, u 84. minuti je postavio konačan rezultat.

Pašalić je na terenu proveo svih 90 minuta, a Spartak je ovom pobjedom stigao na sedmo mjesto ljestvice na kojem kasni pet bodova za vodećima Zenitom i Lokomotivom.

Spartak je aktualni prvak Rusije, titulu su osvojili nakon dugih 16 godina čekanja i plasirali se u grupnu fazu Lige prvaka.

No, prije nego li saznaju protivnike u najprestižnijem klupskom natjecanju, slijede im izazovi u ruskom prvenstvu. Već ove subote čeka ih vatreni gradski derbi - Spartak je gost CSKA.

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider