Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pravi posao

Oduševljenje u Eintrachtu, Rebić produžio ugovor do 2022.: "On je heroj naših navijača"

Hrvatski nogometni reprezentativac preporodio se od dolaska iz Italije u Njemačku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski napadač Ante Rebić (24), koji je briljirao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, produžio je ugovor s Eintrachtom iz Frankfurta za godinu dana, odnosno do ljeta 2022., objavio je u petak njemački prvoligaš.

"Na nedavnom SP u Rusiji Ante Rebić je bio jedan od igrača koji su skrenuli pažnju na sebe. Željeli su ga mnogi veliki klubovi, imao je ponuda koje su bile bolje od naše. No, Rebić je odlučio ostati u Eintrachtu, što pokazuje da mu je klub prirastao srcu. Rebić je postao heroj naših navijača i za nas je izuzetno važno da smo uspjeli zadržati tako kvalitetnog igrača i to pokazuje da klub ide u dobrom smjeru", izjavio je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobič, koji je uvjeren da će Rebić biti ključni igrač u novoj sezoni.

Rebić je u Eintracht stigao na posudbu u srpnju 2016. iz Fiorentine, a na inzistiranje bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, koji mu je bio trener dvije sezone u klubu iz Frankfurta.

U svibnju ove godine u finalu njemačkog kupa Rebić je zabio dva gola za pobjedu 3:1 protiv Bayerna.

Ovoga ljeta, nakon dvogodišnje posudbe, aktivirana je otkupna klauzula i Rebić je postao igrač Eintrachta.

Niko Kovač je po završetku protekle sezone preuzeo Bayern, a Rebić je briljirao u dresu hrvatske reprezentacije na SP u Rusiji. Njegove odlične partije privukle su pažnju Tottenhama, Manchester Uniteda, Bayerna i Seville, ali Rebić je odlučio ostati u Eintrachtu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider