Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konačni datum je tu

Nova odluka HNS-a: Znači li ovo da bi se HNL mogao uskoro nastaviti?

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o odigravanju svih natjecanja u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu i preporukama Uefe

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada će se napokon nastaviti HNL, pitanje je koje muči ljubitelje domaćeg nogometnog prvenstva otkako je koronavirus zaustavio cijeli svijet sporta, pa tako i natjecanja u Hrvatskoj.

Do kraja sezone u najvišem rangu natjecanja u Hrvatskoj preostalo je još 10 kola, a trebaju se odigrati još i dvije utakmice polufinala te finale Kupa.

Nakon što je ovog utorka UEFA odgodila Europsko prvenstvo i usput naredila klubovima i nacionalnim savezima da se sva domaća prvenstva moraju završiti najkasnije do 30. lipnja, dan kasnije oglasio se i Hrvatski nogometni savez, čiji je Izvršni odbor donio sljedeće odluke:

1. Odigravanje svih natjecanja za koja je nadležan Hrvatski nogometni savez bit će u skladu s odlukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske i preporukama Uefe.

2. Natjecanja iz točke 1. ove Odluke završit će do 28. lipnja 2020. godine.

3. Radna tijela HNS-a i povjerenici natjecanja zadužuju se za izradu prijedloga novog rasporeda odigravanja utakmica u natjecateljskoj godini 2019/20.

4. Za sva ostala pitanja koja se odnose na natjecanja primjenjivat će se odgovarajuće odluke Fife i Uefe.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider