Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opća makljaža

Novi VIDEO: Pogledajte žestok obračun BBB-a s talijanskom policijom

Najekstremniji navijači Dinama imali su žestok obračun s talijanskom policijom u Torinu ispred stadiona Juventusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na društvenim mrežama pojavio se video obračuna Bad Blue Boysa s talijanskom policijom u Torinu, gdje je hrvatski prvak Dinamo sinoć odigrao svoju posljednju ovosezonsku utakmicu u Ligi prvaka protiv Juventusa i izgubio 2:0.

Trojica Dinamovih navijača lakše su ozlijeđena u sukobu s talijanskom policijom na stadionu Juventusa u srijedu uoči utakmice Lige prvaka te se nalaze u pritvoru, rekla je Hini glasnogovornica policije u Torinu.

"Trojici Dinamovih navijača pružena je liječnička pomoć, no nije ništa strašno, riječ je o lakšim ozljedama. Oni se sada nalaze u pritvoru", rekla je u četvrtak glasnogovornica u telefonskom razgovoru.

Osoba iz Dinama također je rekla za Hinu kako su trojica uhićena u Torinu.
Pokušali izaći sa stadiona uoči utakmice. U srijedu u 18:45 dvjestotinjak navijača Dinama, koji su se već nalazili na tribini, pokušalo je izaći izvan stadiona i obračunati se s navijačima Juventusa, rekla je glasnogovornica. Policija je koristila suzavac kako bi spriječila eventualni sukob te je metež trajao nekoliko minuta. Navijači su se zatim vratili na tribinu.

U 19:30 na tribinu je došla nova skupina Dinamovih navijača. Njih je pokušala napasti ona ista skupina koja je bila spremna sukobiti se s navijačima Juventusa. Policija je ponovno intervenirala prilikom čega je došlo do okršaja između policije i navijača u kojem su trojica navijača lakše ozlijeđena.

Bila je manjih nereda i centru grada uoči utakmice. Talijanska policija morala je koristiti vodene topove kako bi smirila skupinu Do incidenta je došlo na jednom od glavnih torinskih trgova, San Carlo kada su navijači Dinama zapalili nekoliko baklji i dimnih bombi, te počeli bacati petarde.navijača Dinama koji su u središtu Torina pokušali probiti policijski kordon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider