Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo mu nije trebalo

Neymar kopirao Ronalda i razbjesnio cijelu Barcu: Mogao bi letjeti na glavu

Neymar očito nije dugo tugovao nakon debakla Barcelone u Parizu...

Nakon debakl na Parku prinčevi, većina igrača Barcelone povukla se u tamu svoje kože, kako bi to rekao Ćiro Blažević. Čak je i Lionel Messi otkazao poslovno putovanje u Egipat gdje je trebao sudjelovati na promotivnoj akciji jednog od svojih brojnih sponzora. Gotovo svi su se zavukli u kuće i nisu promaljali nosom preko praga. Svi osim jednog, za kojeg se zna da nije baš previše tugovao, a zna se jer se sam odao. I nije mu prvi put.

KOMENTAR IVICE MEDE Evo zašto je Barca pukla: Za pohlepne zvijezde može sve, za Srnu i „Raketu“ nema ni siće

Neymar se vratio u Barcelonu i u svojem raskošnom domu okružen brojnom svitom brzo je zaboravio na pariško poniženje. Posvetio se zezanciji sa svojim prijateljima kao da se ništa nije dogodilo. I ne bi to tako teško palo čelnicima Barcelone da sve nije objavio na društvenim mrežama i da to nije razljutilo navijače katalonskog klub. Dok su navijači Barcelone još mrzovoljno škrgutali zubima i prepirali se oko toga tko je najveći krivac za bolni poraz, Brazilac se prepustio laganom hedonizmu.

Neymar pozvan na raport

Iz Španjolske stižu informacije da je Neymar zbog toga „povučen za uši“. Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu navodno ga je pozvao na raport i poručio mu je da je dosta bilo sličnih ispada. S obzirom da mu nije prvi put, predsjednik mu je navodno zaprijetio da će u buduće snositi teške posljedice. Nije jasno na što je točno mislio, ali kako je Barca u teškoj krizi, ni prodaja nije nezamisliva.

Kako to već ide kod zvijezda modernog doba, jednostavno ne mogu izdržati da ne objavljuju osobne fotografije iz svim mogućih situacija i poza na društvenim mrežama. To im donosi novac, zato to i rade, što smo već u nekoliko navrata opisali, ali kada objave fotografije gdje se cerekaju i zezaju netom nakon što su odigrali katastrofalnu partiju i žestoko dobili po glavi, onda se to ne može tumačiti previše pametnim potezom.

Posebice kada se zna da je Neymar ne tako davno produžio ugovor po bajoslovnim uvjetima, a uz to ga još uvijek prate optužbe za utajivanje poreza, zbog čega Barcelona i njezini bivši i sadašnji čelnici imaju velikih sudskih problema.

Kopirao Ronalda i razbjesnio cijelu Barcelonu

Neymar je objavio fotografije i video gdje se može vidjeti kako bezbrižno kartaju, cugaju i pokzauju svoje plesno umijećo. Uglavnom, dobra atmosfera i zezancija, ali u krivo u vrijeme. Jer, po tome bi se moglo zaključiti da ga i nije previše pogodilo „pariško gaženje“, da ne žali previše i da ne misli previše tugovati. Što bi rekao već spomenuti Ćiro Blažević, čini se da kada mu je najteže, samo pomisli na svoj bankovni račun i sva bol tada stane, da malo parafraziramo i Majke.

U Španjolskoj su mnogi Neymarov potez usporedili s čuvenom rođendanskom zabavom Cristiana Ronalda, nakon što je Real pretrpio težak poraz u gradskom derbiju s Atleticom prije dvije godine. Slično kao u slučaju Neymara fotografije s partija osvanule su na društvenim mrežama i krenula je neviđena frka.

Mnogi navijači Reala jednostavno su „poludjeli“, lavina kritika sručila se na Ronalda i realovce koji su nazočili partiju. Od te je utakmice za Real i tadašnjeg trenera Carla Ancelottija krenulo baš sve naopako. Ronaldo je bio na pragu odlaska, sezona je završila katastrofalno. Real nije osvojio nijedan trofej, a Barcelona je uzela „tripletu“. Ne može gore za Madridiste.

Hoće li se povijest ponoviti, samo u obratnom smjeru? Kako stvari stoje moglo bi se to dogoditi, s jedinom razlikom što bi Barca mogla osvojiti Kup kralja, ali taj trofej neće biti bogzna kakva utjeha Kataloncima ako Real osvoji prvenstvo i Ligu prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider