Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Popularne cijene

Navijači Dinama u redovima čekali na karte za veliki obračun, igrači im nosili vodu

Dinamo u utorak igra supervažnu utakmicu sa švicarskim Young Boysima...

Nakon što u ovom kolu odradi prvenstvenu utakmicu protiv Lokomotive, u utorak će Dinamo na Maksimiru ugostiti Young Boyse u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka.

Dvoboj koji se ove srijede igrao u Bernu završio je sa, za Dinamo odličnih, 1:1, što je Modrima povećalo optimizam i nadu da se mogu plasirati u najelitnije klupsko natjecanje svijeta.

Jutros je počela prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu na Dinamovu ticket pointu u Maksimiru. Dugačkih redova koji bi se protezali na stotine metara i nije bilo, ali u Dinamu mogu biti zadovoljni jer je dosta navijača došlo kupiti ulaznicu.

K tome, do samog dvoboja imaju još puna četiri dana pa je moguće da se na Maksimir bude, ako ne sasvim pun, onda s nekom respektabilnom brojkom gledatelja, od 25 ili 30 tisuća, možda čak i više od toga.

Popularne cijene, naročito u pretprodaji

Cijene ulaznica u pretprodaji su 30 kn (tribina sjever), 40 kn (tribina istok) i 60 kn (tribina zapad). Na dan utakmice će cijene biti nešto veće, ali i dalje pristupačne: tribina sjever 50 kn, tribina istok 70 kn i tribina zapad 100 kn.

Posljednja utakmica na kojoj je Maksimir bio do vrha krcat na nekoj utakmici Dinama bila je prije 11 godina protiv Werder Bremena, također na posljednjoj stepenici za ulazak u Ligu prvaka.

Iz Dinama su se lijepom gestom odužili navijačima koji su čekali u redu na kupnju ulaznica. Poslali su neke od svojih prvotimaca da fanovima donesu vodu, čime su se pohvalili na klupskoj Facebook stranici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider