Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uključena tri kluba

Na pomolu dva velika vratarska transfera: Izvisiti bi mogla - Barcelona

Pitanje čuvara mreže je ono koje svaki klub želi imati riješeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najskuplji vratar u povijesti nogometa, Španjolac Kepa Arrizabalaga, nije opravdao povjerenje u Chelseaju koji je za njega prije godinu i pol iskrcao Athletic Bilbau nevjerojatnih 80 milijuna eura.

Kepa nije bio na razini koja od njega očekuje pa trener Frank Lampard za idući ljetni prijelazni rok traži pouzdano rješenje.

Njemački Bild piše kako je Lampardov prvi pick Manuel Neuer, vratar Bayerna. Neuer je ovog petka proslavio 34. rođendan, ali za vratara to nisu pozne godine i on sigurno može braniti još nekoliko sezona na vrhunskom nivou, premda je u posljednje vrijeme imao određenih problema s ozljedama.

Što se Bavaraca tiče, oni ne bi imali ništa protiv prodaje (jasno, uz adekvatnu odštetu) jer su kao dugoročno rješenje naciljali Barceloninog Marc-Andrea ter Stegena.

Jedan njemački reprezentativac trebao bi zamijeniti drugog, s tim što će Ter Stegen zasigurno koštati puno više no što će Bayern utržiti za Neuera. To i nije neko iznenađenje, jer Ter Stegen je trenutno bolji od Neuera, a i mlađi je punih šest godina.

Ostaje pitanje što će u tom slučaju napraviti Barcelona. Nije sporno da će dobiti veliki novac za Ter Stegena, ali onda moraju krenuti po neko veliko, svjetsko ime, a takvih nema puno niti su baš svi dostupni u ovom trenutku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider