Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muzafere, sretno!

Iznenađujuća vijest iz Koprivnice: Ejupi s 31 godinom prekinuo karijeru!

Slaven Belupo na svojoj je službenoj stranici objavio da njihov napadač završava svoju karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri mjeseca nakon što je proslavio 31. rođendan, nogometaš Slaven Belupa Muzafer Ejupi odlučio je okončati svoju karijeru.

Vijest je to koju je Slaven Belupo objavio na svojoj službenoj stranici.

"Uvijek nasmijan, pozitivan i spreman za šalu. Tako je najlakše opisati Muzafera Ejupija. Jesenski dio HNL-a bit će ujedno i posljednji za popularnog Muzu, koji prekida nogometnu karijeru te ga više nećemo gledati na zelenim travnjacima. Iako u igračkim godinama u kojima je još mnogo toga mogao dati nogometu, zbog životnih okolnosti nije mogao nastaviti", poručili su iz koprivničkog prvoligaša.

Zbog problema s bubrezima više ništa nije bilo isto

Ejupi, koji je u protekle četiri godine u Hrvatskoj igrajući za Slaven Belupo i Osijek postigao 37 prvenstvenih pogodaka, pojasnio je kako je došlo do odluke o prekidu karijere:

"Fizički i psihički zaista sam umoran. Zdravstveni problemi kroz koje sam prolazio i kroz koje prolazim ostavili su traga na meni. Iako je, što se toga tiče, hvala Bogu, sve pod kontrolom i stabilno, to nije dovoljno da na treninzima i utakmicama budem na razini na kojoj sam bio. Šest mjeseci sam u klubu zaista davao sve od sebe, zadnje atome snage, ali jednostavno nije išlo. Zdravlje je nešto što moramo najviše cijeniti, pa sam osjetio da je ovo trenutak kada moram reći zbogom nogometu", kazao je makedonski napadač kojeg su zdravstvene tegobe zadesile u vrijeme dok je igrao za Osijek.

"Nikada javno nisam pričao o tome, ali slažem se da se sve skupa dogodilo u najgorem mogućem trenutku. Tada sam igrao svoj najbolji nogomet, bilo mi je odlično u Osijeku i vjerujem da sam koračao prema velikom transferu. Nažalost, zadesili su me problemi s bubrezima nakon kojih više ništa nije bilo isto. Nakon povratka sam osjetio da ne mogu istim intenzitetom i volumenom raditi ono što sam prije mogao. Nekad mi nije bio problem odraditi dvije utakmice u jednom danu, a danas mi je svaka intenzivnija vježba problematična", zaključio je Ejupi.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider