Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho traži pojačanja

Man. United šalje astronomsku ponudu za "zvijer" koju traži pola Europe

Jose Mourinho želi pojačanje obrani, a izbor je pao na odličnog ali i papreno skupog stopera Rome Kostasa Manolasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United spreman je poslati ponudu Romi od 54 milijuna eura za njezina stopera Kostasa Manolasa, pišu engleski mediji.

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho želi pojačati obranu i čini se da je izbor pao na 25- godišnjeg grčkog reprezentativca, koji imponira fizičkim kvalitetama, snagom i čvrstinom, ali hitrinom i tehničkim kvalitetama. Ukratko, radi se o pravoj "zvijeri" od stopera, nogometnim žargonom rečeno. Manchester United nije jedini koji želi Manolosa, traži ga pola Europe tako da je jasno kako Roma može licitirati.

Navodno je klub sa Old Trafforda već poslao ponudi Romi u visini od 37 milijuna eura, ali Talijani su je glatko odbili pa se Manchester United odlučio povisiti ponudu. Međutim, Roma traži 60 milijuna eura i neće tako lako pristati pustiti Manolasa ispod te cijene.

Sva je prilika da će Manchester United morati isplatiti Talijanima onoliko koliko traže. „Crveni vragovi“ isprva su htjeli dovesti braniča Benfice Victora Lindelöfa, no kako je 22-godišnji Šveđanin produžio ugovor sa slavnim portugalskim klubom i dobio željeno povećanje plaće, Manchester United okrenuo se drugim rješenjima.

Mourinho traži nove igrače u obrani jer navodno nikako nije zadovoljan igrama Chrisa Smallinga i Erica Baillyja, koji je trenutačno odsutan zbog nastupa na Afričkom kupu nacija, a vrhunca Portugalčeva nezadovoljstva dosegnut je nakon gorkog poraza od svojeg bivšeg kluba Chelseaja.

No, nakon te utakmice Manchester United se stabilizirao i zaredao s pobjedama primivši u osam posljednjih osam utakmica samo tri gola. Phil Jones i Marcos Rojo učvrstili su zadnji red i trenutačno cijela momčad izgleda puno bolje.

No ipak, Mourinho još uvijek nije sasvim zadovoljan i očito želi nova pojačanja u obrani, iako vlasnici Manchester United navodno nisu baš presretni s tom idejom jer je Manolasova cijena paprena a oni su već potrošili golema sredstva na pojačanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider