Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Trebamo biti zadovoljni"

Modrić: U nekim trenucima smo bili i bolji od Brazila, ali Neymar je presudio

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije prokomentirao je poraz od Brazila na Anfieldu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić je u porazu Hrvatske od Brazila na Anfieldu igrao nepunih 58 minuta, prije nego li ga je zamijenio Mateo Kovačić.

Do trenutka kad je kapetan Vatrenih bio u igri, golova nije bilo, da bi nešto kasnije Neymar, a potom i u samoj završnici Roberto Firmino uspjeli matirati Danijela Subašića i odnijeti pobjedu u pripremnom dvoboju za Svjetsko prvenstvo.

"Prvo poluvrijeme smo igrali dosta dobro, imali smo i neke prilike i mislim da je utakmica bila dosta čvrsta, dobra natjecateljski i mislim da smo tu dosta dobro parirali Brazilu, a u nekim trenucima čak i bili bolja ekipa. Drugo poluvrijeme nije bilo tako dobro, Neymar je bio razlika na terenu za njih i zasluženo su pobijedili na kraju", pričao je Modrić nakon utakmice.

"Ne treba neke velike zaključke izvlačiti"

"Trebamo biti zadovoljni s prvim poluvremenom, a ovo što je bilo loše u drugom ispraviti. Imamo još dosta do te prve utakmice i kroz treninge i kroz sljedeću utakmicu koja nas čeka ja vjerujem da ćemo ispraviti sve to", naglasio je Modrić.

Izbornik Zlatko Dalić je rekao kako je Brazil zapravo bio test za Argentinu. Koliko je Modrić zadovoljan s ovim, koliko to može funkcionirati protiv Argentine i Messija?

"Pa vidjet ćemo, ja sam rekao u najavi da ne trebamo neke velike zaključke izvlačiti iz ove utakmice bez obzira kako ona završi. To su prijateljske utakmice i najbitnije je da se mi dobro spremimo, da budemo spremni i psihički i fizički i onda će sve biti lakše. Onda stvari koje izbornik od nas traži možemo lakše pretočiti na terenu."

Tko se Modriću čini jači - Brazil ili Argentina?

 

"Teško mi je sad procjenjivati, to su obje reprezentacije s vrhunskim igračima i u ovom trenutku mi to nema smisla."

Jesu li Modrić i igrači gledali utakmicu Engleska - Nigerija?

"Ne, nismo mogli jer smo trenirali u to vrijeme."

Senegal generalka za Nigeriju

Generalna proba Vatrenih za dvoboj s Nigerijom bit će utakmica Hrvatska - Senegal koja se u petak igra u Osijeku na stadionu Gradski vrt.

"Utakmice na Svjetskom prvenstvu će biti potpuno druge, drukčije nego što će biti i protiv Senegala. Moramo ispraviti nedostatke kojih ima, uvjeren sam da i hoćemo", poručio je Modrić.

Jeste li zadovoljni igrom Hrvatske protiv Brazila?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider