Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Generalna proba

Modrić, Lovren i ostali Vatreni na Rujevici pripremali se za odlazak u Osijek

Manje od 10 dana ostalo je do prve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci je odradila posljednji trening i otišla prema Opatiji, gdje će prespavati u noći sa srijede u četvrtak. Treningu je nazočio reporter Nove TV Stipe Sladoljev, koji se javio sa svojim dojmovima.

"Gledali smo trening nešto duže od uobičajenog, više od 20 minuta i čini se da je izbornik Dalić odlučio koja je njegova početna postava za Senegal, a onda će to biti i najvjerojatnija postava za Nigeriju. Kako stvari stoje, odlučio je na mjesto centarfora staviti Marija Mandžukića koji se oporavio od ozljede koljena, a Andrej Kramarić ide na klupu. Također, glavni stoperski par čine Vedran Ćorluka i Dejan Lovren, dok Domagoj Vida ide na klupu, a na lijevog beka ide Ivan Strinić", istaknuo je Sladoljev.

Let s Krka do Osijeka

Kako bi izbjegli višesatno putovanje autobusom, Vatreni će u četvrtak u 11:00 zrakoplovom s Krka poletjeti za Osijek, gdje se u petak s početkom u 18:00 igra prijateljska utakmica Hrvatska – Senegal.

Posljednja je to provjera za izabranike Zlatka Dalića, ujedno i generalna proba za susret Hrvatska – Nigerija koji se igra 16. lipnja u Kalinjingradu u sklopu prvog kola skupine D Svjetskog prvenstva.

U četvrtak otvoreni trening u Bogdanovcima

A zadnji trening prije utakmice sa Senegalcima bit će otvorenog tipa u četvrtak u 17:30 u Bogdanovcima, nedaleko od Vukovara, gdje će vjerojatno, kao što je to bilo u Rovinju protekli tjedan, navijači doći i izraziti podršku Vatrenima uoči Svjetskog prvenstva.

Reprezentativci su inače ugodno trenirali na riječkom stadionu, nikakvih ozljeda nema i to je ono što je, kako kaže kondicijski trener reprezentacije Luka Milanović, u ovom trenutku najvažnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider