Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko priznanje

Ćiro bez dileme: "Modrić je postao najveći hrvatski nogometaš u povijesti"

Miroslav Blažević smatra kako je Luka Modrić postao najveći hrvatski nogometaš u povijesti.

Na glamuroznoj ciriškoj pozornici ponovno ga je čekalo posebno mjesto. Ono za najbolje od najboljih, jedanaestoricu najvećih nogometaša današnjice u izboru FIFA-e. Luka Modrić u tom je društvu drugu godinu zaredom.

Modrić otkrio Perezu što se događa s Rakitićem: Real kreće u veliku akciju!

Pogledajte samo o kakvoj se eliti radi. Na golu Manuel Neuer, u obrani Marcelo, Ramos, Pique i Dani Alves. U sredini - uz Luku - Iniesta i Kroos, te u napadu Ronaldo, Suarez i Messi.

"Ja sam se sad naježio. To je uistinu možda i najveće priznanje koje je do sada ikad dobio bilo koji naš nogometaš. Luka ima puno razloga da bude ponosan, ali u isto vrijeme i mi svi zajedno s Lukom", kazao nam je bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević.

Odlično raspoloženje laureta ovjekovječeno je i selfiejem s voditeljicom Evom Longorijom, koji je u trenu postao hit na društvenim mrežama. Luka Modrić nije nogometni hit, već evergreen, onaj čija veličina nadilazi samo jedno vremensko razdoblje.

"Nakon ovoga nitko ne smije posumnjati u to da je, s ovakvim priznanjem, Luka Modrić sigurno najveći hrvatski nogometaš u povijesti", misli Blažević.

Njegov klupski kolega Cristiano Ronaldo već danas je jedan od najvećih nogometaša u povijesti. I najbolji nogometaš svijeta za 2016. u najcjenjenijem izboru.

Možda i najponosniju godinu od svih imao je Claudio Ranieri. Naslov prvaka s Leicesterom priča je za sva vremena i nagrada za trenera godine nije mogla doći u bolje ruke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider