Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Sad ću kao Ronaldo"

Prepoznajete li ovu zvijezdu? Oduševio videom iz dječačkih dana

Do prije dvije godine malo tko je znao za njega, a sad je već i engleski reprezentativac.

Jedna od glavnih uzdanica Franka Lamparda u novoj, pomlađenoj momčadi Chelseaja, je Mason Mount.

Ovaj 20-godišnji ofenzivni veznjak prošle je sezone igrao za Derby County u Championshipu i bio među najboljim igračima ne samo tog kluba nego i cijele lige. Mount je u Derbyju bio na posudbi iz Chelseaja, trener mu je i tamo bio Lampard kojemu je, kad je dobio priliku da preuzme londonski klub, jedan od prvih poteza bio vraćanje Mounta s posudbe.

Ukazanu priliku Mount je zgrabio, nametnuo se i sad je neizostavan član prve postave Bluesa, a u međuvremenu je postao i engleski reprezentativac pa je prava zvijezda na Otoku.

gol expired Pet minuta uoči derbija Hajduk objavio priopćenje: "Ponovio bih svaku riječ..." divider

Ronaldovski slobodnjak

Između ostalog, njegova specijalnost su i izvođenje prekida, da je oduvijek volio pucati slobodnjake, svjedoči i video kojeg je objavio na Twitteru.

Snimka je stara više od 10 godina, a na njoj se vidi kako se Mount u mlađim kategorijama Chelseaja (u tom je klubu od svoje šeste godine) priprema izvesti jedan slobodan udarac na treningu. Prije izvođenja, u kameru je najavio da će pucati baš kao što to čini Cristiano Ronaldo koji je u to vrijeme nosio dres Manchester Uniteda.

Ono što je najavio, Mount je i ispunio. Ronaldovski udarena lopta odletjela je preko živog zida u mrežu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider