Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gdje će?

Bayern gubi još jednu ključnu figuru? 'Ne mogu garantirati ostanak'

Manuel Neuer mogao bi uskoro napustiti Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački vratar Manuel Neuer dao je naslutiti da bi uskoro mogao napustiti minhenski Bayern. Neuer je u redove njemačkog giganta stigao 2011. godine iz Schalkea, a od tada je osvojio tri naslova u Bundesligi, dva DFB Pokala, Ligu prvaka, UEFA-in Superkup i FIFA Klupsko svjetsko prvenstvo.

"Osjećam se dobro u Bayernu, no nikada ne mogu odbaciti mogućnost da ću jednog dana poželjeti nešto drugo", rekao je 29-godišnji vratar za Der Westen.

"Imam ugovor s Bayernom do 2019. godine, a danas je tek siječanj 2016. godine. Vidjet ćemo što će se događati", rekao je Nijemac koji je na pragu osvajanja četvrtog uzastopnog naslova s Bayernom.

"Nijednoj momčadi u povijesti Bundeslige to nije uspjelo. To je naš primarni cilj do kraja sezone i to neće biti lako ostvariti. Da samo osvojimo Bundesligu, sezona će biti uspješno odrađena", zaključio je Neuer.

Bayern na polovici prvenstva ima osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund.

Podsjetimo, na kraju aktualne sezone Bayern će napustiti aktualni trener Pep Guardiola, za kojeg zasada znamo jedino da ide englesku Premierligu.

Špekulira se i da će prvi strijelac kluba, Robert Lewandowski, napustiti Bayern, moguće čak i ovog siječnja ukoliko se odluči za Real Madrid koji je prvi favorit za taj transfer. Zbog suspenzije FIFA-e Real iduća dva prijelazna roka neće moći registrirati igrače, što znači da će iduća prilika za odlazak u 'kraljevski klub' biti tek na ljeto 2017. godine. Mnogi vjeruju da će do kraja siječnja, kada još smije registrirati igrače, Real dovesti barem jedno veliko ime, a prvi na toj listi želja je vrhunski napadač - Lewandowski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider