Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hladan tuš

Mandžukić odbio nevjerojatan novac: Kinezi poludjeli za njim, nudili su bogatstvo, ali...

Kineski nogometni prvoligaši u nadolazećim će tjednima mamiti europske zvijezde da dođu kod njih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S prvim danima ožujka započinje nova sezona kineske Superlige što znači da u tjednima koji slijede možemo očekivati astronomske ponude za europske nogometne zvijezde.

Usred prijelaznog roka Kinezi neće štedjeti kako bi privukli poznata imena i povećali imidž svog prvenstva.

Jednu takvu nevjerojatnu ponudu dobio je i naš Mario Mandžukić. Klub Dalian Yifang ponudio mu je 30 milijuna eura za trogodišnji ugovor odnosno plaću od 10 milijuna eura po sezoni.

Želi Ligu prvaka s Juveom

Dalianu novac nije problem i računali su s tim da će se lako dogovoriti s Juventusom u vezi odštete ukoliko Mandžo pristane. 

Ali, iz Torina je stigao hladan tuš. Mandžukić je rezolutno odbio odlazak u Kinu jer želi ostati u Juveu i s njima pokušati osvojiti Ligu prvaka. Pritom ne misli otići u Kinu, a naročito ne u situaciji kad su pred vratima okršaji s Atletico Madridom.

Premda će u svibnju proslaviti 33. rođendan, Mandžukiću se ne žuri s odlaskom na neke egzotične destinacije čemu često pribjegavaju nogometaši na zalasku karijere.

Smatra da još puno toga može dati na najvišoj razini, ugovor s Juventusom mu traje do 30. lipnja 2020. godine i sad je na potezu Stara dama, da mu ponudi ugovor s kojim će ga "zavezati" do kraja karijere.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider