Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fenomenalni Kane

VIDEO Pogba i Ibrahimović spasili United velike blamaže

Klub koji je trenutno predzadnji (23.) u Championshipu pošteno je namučio skupocjene Crvene vragove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Tottenhama i Manchester Uniteda opravdali su ulogu favorita i izborili mjesto u četvrtfinalu engleskog FA kupa, pobjedama nad drugoligašima Fulhamom, odnosno Blackburnom.

Tottenham je među osam najboljih u FA kupu odveo engleski reprezentativac Harry Kane, strijelac sva tri pogotka u gostujućoj pobjedi 3:0. Kane je u 16. minuti doveo Tottenham u vodstvo, na 2:0 je povisio u 51. minuti, a hat-trick je kompletirao u 73. minuti.

Blackburn je pred svojim navijačima poveo u srazu s Manchester Unitedom preko 31-godišnjeg Dannyja Grahama u 17. minuti. No, već u 27. minuti izjednačio je 19-godišnji Marcus Rashford.

Sve do 75. minute nije bilo promjene rezultata i činilo se da bi klub kojemu prijeti ispadanje među trećeligaše (trenutno su 23. u Championshipu) mogao izboriti ponovljeni ogled protiv najskuplje momčadi Premierlige.

Međutim, tada je obrani Blackburna pobjegao Zlatan Ibrahimović, kojeg je Jose Mourinho ubacio u igru u 62. minuti zajedno s Paulom Pogbom, koji je asistirao za pobjednički pogodak.

U ponedjeljak (20:55) petoligaš Sutton dočekuje Arsenal, a u utorak, 28. veljače, Manchester City će u ponovljenoj utakmici ugostiti Huddersfield Town.

Odmah nakon utakmice u Blackburnu je održan ždrijeb četvrtfinala koje će se igrati od 10. do 13. ožujka.

Parovi četvrtfinala:

Chelsea (1) - Manchester United (1)

Middlesbrough (1) - Huddersfield (2) ili Manchester City (1)

Tottenham (1) - Millwall (3)

Sutton United (5) ili Arsenal (1) - Lincoln City (5)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider