Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Woodward se premišlja

Velika bitka za Old Trafford: Ozbiljna prijetnja za Josea Mourinha

Izvršni potpredsjednik Manchester Uniteda Ed Woodward razmišlja da na ljeto Louisa van Gaala zamijeni trenutnim menadžerom Tottenhama Mauricijom Pochettinom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po svemu sudeći, Louis van Gaal izgubit će svoj posao nakon druge razočaravajuće sezone na Old Traffordu. Kao najveći favorit za njegovog nasljednika i dalje figurira Jose Mourinho, koji je prema posljednjim informacijama s Otoka odbio ponudu Valencije.

Međutim, Alex Ferguson veliki je fan argentinskog stručnjaka, dok se to isto ne može reći za Josea Mourinha. A riječ legendarnog menadžera 'Crvenih vragova' ima veliki utjecaj u Unitedu, ali Woodwardova će biti posljednja.

Neki engleski mediji tvrde da je Pochettino druga opcija Manchester Uniteda, ukoliko se izjalovi posao s karizmatičnim Portugalcem. No, ima i onih, poput Fergusona, koji smatraju da bi United svim silama trebao krenuti po menadžera Spursa.

Radi se o stručnjaku koji je vrlo visoko rangiran nakon fantastične sezone na White Hart Laneu. Pochettino je preporodio Tottenham i trenutno je jedini koji Leicesteru može poremetiti račune u lovu na titulu, a Spursi naslov nisu uzeli još od 60-ih godina prošlog stoljeća.

Navodno Woodward skuplja savjete kako pristupiti Spursima i Pochettinu, jer zna se da je Daniel Levy vrlo težak pregovarač. S druge strane, bivši menadžer Chelseaja i Real Madrida očekuje da će na kraju sezone naslijediti Nizozemca na klupi ManUtd-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider