Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svađe i visoke tenzije

Rusvaj u Realu: Evo što je sad napravio ljutiti Ronaldo! Bahat do neba...

Visoke tenzije u svlačionici Reala nakon što su Madriđani prepustili čelnu poziciju Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon remija s Las Palmasom na Santiago Bernabeuu, u redovima Real Madrida vlada napeta atmosfera. Real je u nešto više od tjedan dana prokockao četiri boda prednosti u odnosu na Barcu i sada za njom zaostaje jedan bod. Doduše, ima i utakmicu manje, ali na dosta zahtjevnom gostovanju u Vigu kod Celte.

Madriđani su izgubili čelnu poziciju nakon što su 16 kola držali prvo mjesto i donedavno se činilo da im ove sezone ne može izmaknuti titulu prvaka. Međutim, Real je u posljednjih 11 natjecateljskih utakmica upisao samo šest pobjeda, što je dokaz loše forme u već dužem razdoblju. Zanimljivo je da je Real počeo najozbiljnije trokirati kada su se u pogon vratili gotovo svi ozlijeđeni igrači. Iako je gotovo kompletan, Real trenutačno izgleda tromo i umorno, pad forme je očigledan. Događa mu se slično kao i prethodnih sezona kada je u proljeće padao i gubio prvenstvo.

Svađe u svlačionici

Posljednje tri ligaške utakmice Real je odigrao daleko ispod svojeg standarda; poraz na Mestalli, tijesna pobjeda na El Madrigalu uz popriličnu sudačku pomoć, te remi s Las Palmasom podigli su tenzije u svlačionici do usijanja. Realovi igrači više ne mogu kriti da postoje razmirice. Sve češće izlijeću u javnost s kritičkim komentarima i kontradikcijama.

„Rekli smo neke stvari koje nismo smjeli“, otvorio je dušu Marcelo nakon Las Palmasa.

„Djecu mogu povući za uši, Balea ne. On je punoljetan i zna što mora napraviti. Nadam se da mu se to više neće ponoviti“, bez uvijanja ispalio je Marcelo, prokomentiravši Baleovu nepromišljenost na utakmici s Las Palmasom, kada je zaradio dva žuta kartona u razmaku od nekoliko sekundi i opravdano isključen. Velšanin je ostavio momčad na cjedilu, Real je morao igrati s igračem manje gotovo pola utakmice.

Ako ove izjave nisu dokaz da u svlačionici Reala postoje trzavice, ne znamo što jest. Marcelo je opet poslužio kao glasnogovornik momčadi i očito ga to već prilično živcira.

„Opet ja dolazim pred novinare“, prokomentirao je sebi u bradu Marcelo, ali dovoljno glasno da ga se čuje.

Nije baš ugodno pojavljivati se pred novinarima nakon loših rezultat i još k tome objašnjavati što se događa s momčadi. Marcelu je, čini se, i puna kapa toga da nešto kaže, a onda ga kapetan Sergio Ramos kasnije demantira, kao kada je Brazilac upozorio na labavi ulazak u utakmice, te problematični stav i ponašanje igrača.

I po ponašanju i reakcijama igrača Reala na terenu može se zaključiti da među njima prevladavaju disonantni tonovi. Kada je Villarreal poveo 2:0, Pepe je upitao Ramosa što se događa, a ovaj je slegnuo ramenima i pokazao rukom prema sredini terena. Optužba je više nego jasna: vezni red ne pomaže dovoljno obrani. I na utakmici s Valencijom četiri dana prije bilo je svađe na travnjaku. Kamere su uhvatile Cristiana Ronalda kako se prepire sa suigračima i dobacuje im: Ja sam zabio gol! Što ste vi napravili? Ma odj...“

Ronaldo bahato kroz crveno pored policajaca

Ronaldo je opet razočaran reakcijom Realove publike koja ima sve manje strpljenja i ne libi se pokazati što misli. Nakon što su Realovi igrači u prvom poluvremenu utakmice s Las Palmasom izviždani na Bernabeuu, uoči početka drugog poluvremena moglo se vidjeti kako Ramos i Bale pokušavaju oraspoložiti vidljivo utučenog Ronalda.

Nije prvi put da se Ronaldo ljuti na Realove navijače. Nadaleko je poznata njegova taština i stalno očekivanje da bude mažen i pažen. O aroganciji i da ne govorimo.

Da je ljutit i arogantan, pokazao je i na izlasku sa stadiona nakon utakmice s Las Palmasom kada su ga kamere uhvatile kao bez krzmanja prolazi kroz crveno svjetlo pored policajaca koji su stajali u blizini. Ronaldo je s ozbiljnim izrazom lica sjedio za upravljačem svojeg automobila, a do njega je na suvozačkom mjestu bila djevojka Georgina Rodriguez.

Ronaldo je na izlasku sa stadiona naišao na taksi koji je, naravno, stao na crveno. Portugalac je zaobišao taksi i prošao kroz crveno. Nekoliko policajaca stajalo je u neposrednoj blizini, ali Ronalda to nije spriječilo da kroz crveno odjuri u noć. Kada ste zvijezda Reala, onda vam je gotovo sve dozvoljeno. Uostalom, što je taj prometni prekršaj za jednog Karima Benzemu, najnestašnijeg dečka u svlačionici Kraljeva. Prava sitnica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider