Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U 91. ispustili pobjedu

Kovačev Bayern kiksao kod jedne od najlošijih momčadi Bundeslige

Na gostovanju u Bavarskoj minhenski gigant je gubio pa preokrenuo i onda primio pogodak u prvoj minuti sudačke nadoknade.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotnjim utakmicama 8. kola Bundeslige dva su gola pala u prvoj minuti, a zabili su ih igrači Augsburga i Union Berlina.

Nogometaši Bayerna, koji su u prošlom kolu iznenađujuće izgubili na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima (1:2), opet su kiksali, odigravši 2:2 u gostima kod Augsburga. Bavarci su bili šokirani već u 1. minuti kada je veznjak domaćina Marco Richter zatresao mrežu. No, momčad Nike Kovača uspijeva preokrenuti rezultat golovima Lewandowskog (14) i Gnabryja (49). Činilo se da će Bayern otići kući sa punim plijenom, ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) Augsburg iz jedne polukontre dolazi do izjednačenja, a strijelac je bio Islanđanin Alfred Finnbogason.

Stoper Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu za Augsburg, dok je Ivan Perišić ostao na pričuvnoj klupi Bayerna.

Wolfsburg i dalje jedini bez poraza

Drugi pogodak u 1. minuti pao je na susretu Union Berlina i Freiburga, koja je završila pobjedom 2:0 berlinske momčadi. Strijelac vodećeg gola na startu susreta bio je veznjak Marius Bulter, koji je fantastično pogodio sa 23 metra. Konačni rezultat postavio je Ingvartsen (84).

Wolfsburg je i dalje jedina momčad bez poraza, a u subotu je u gostima kod RB Leipziga odigrao 1:1. Remi Vukovima donio je Wout Weghorst u 82. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo, koji je u prošlom kolu asistirao za pobjedu 1:0 protiv Union Berlina, igrao je za Wolfsburg do 74. minute, a najopasnije je zaprijetio u 45. minuti, ali je loptu koju je uputio u donji lijevi kut zaustavio vratar Gulacsi.

Hertha, koju vodi hrvatski trener Ante Čović, nastavila je pozitivan niz. Nakon tri uzastopne pobjede, u subotu je u gostima kod Werdera remizirala, bilo je 1:1.

Dan ranije Eintracht iz Frankfurta je kao domaćin svladao Bayer iz Leverkusena sa 3:0.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider