Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HSV i Koln blizu ispadanja

Kovač i Eintracht doživjeli težak poraz u izravnom obračunu za Ligu prvaka

Najzanimljiviji dvoboj subotnjeg programa 30. kola Bundeslige igrao se u Leverkusenu...

Samo dan nakon što je obznanjeno da će Niko Kovač od sljedeće sezone voditi Bayern, njegov Eintracht Frankfurt je izgubio u 30. kolu Bundeslige kod Bayera s 1:4 te je sve dalje od mjesta koje vode u Ligu prvaka.

U izravnom okršaju klubova koji se bore za četvrto mjesto onaj iz Leverkusena je nadigrao klub iz Frankfurta u drugom dijelu, kada je Kovačevu momčad s tri gola uništio Kevin Volland. Eintracht je igrao bez ozlijeđenoga Ante Rebića, dok je Tin Jedvaj zaigrao za domaćine od 83. minute.

Bayer se sada učvrstio na četvrtoj poziciji s 51 bodom, dok je Eintracht pao na šesto mjesto s 46 bodova, koliko ima i sedmoplasirani RB Leipzig s utakmicom manje.

Na peto mjesto je s 46 bodova skočio Hoffenheim koji je kod kuće s 2:0 porazio HSV, uz 90-minutni angažman Andreja Kramarića. HSV je u teškoj situaciji jer je predzadnji sa svega 22 boda, osam bodova od spasa.

Hertha je preokretom u Berlinu s 2:1 pobijedila Koln, još jedan klub kojem prijeti ispadanje. Fenjeraš je vodio do 49. minute, a potom je Selke s dva gola ostavio Koeln na zadnjem mjestu. Stuttgart i Hannover su odigrali 1:1.

VIDEO ----> Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 4:1

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider