Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Svi znate što želimo"

Konačno se oglasio i Inter u vezi s transferom Ivana Perišića

Jose Mourinho istresao je ovog ljeta 119 milijuna eura za dva pojačanja, ali u vezi s Perišićem se cjenka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelnici talijanskog nogometnog prvoligaša Intera poručili su kako u klub još uvijek nije stigla zadovoljavajuća ponuda za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Pregovori Manchester Uniteda i Intera traju već danima, međutim očito još uvijek nema dogovora.

"Još uvijek nismo dobili pravu ponudu za Perišića", kazao je tehnički direktor Intera Walter Sabatini.

Talijanski mediji navode kako Nerazzurri ne žele pustiti Perišića za manje od 55 milijuna eura, što je neizravno potvrdio i Sabatini. Međutim, Manchester United nudi 44,5 milijuna eura i još pet milijuna eura u bonusima.

"Svi znate što mi želimo", dodao je.

Mourinho istresao 119 milijuna pa se sad cjenka

Manchester United ovog je ljeta već doveo dva skupa pojačanja. Za napadača Evertona Romelua Lukakua platili su 85 milijuna eura, dok su za švedskog stopera Victora Lindelofa isplatili Benfici 34 milijuna eura.

Ako se ostvari transfer u Manchester United, Perišić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti, ujedno i prvi Hrvat u dresu Crvenih vragova.

Dosad je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića. Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijun eura. Slijedi Luka Modrić, čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub tada je platio 20 milijuna eura odštete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider