Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tipična njegova akcija

Klasa je još uvijek tu: Pogledajte majstorski gol Kake

Nekoć najbolji svjetski nogometaš i dalje je aktivan i uživa na Floridi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kaka - posljednji nogometaš koji je osvojio Zlatnu loptu prije Lionela Messija i Cristiana Ronalda i u 36. godini dokazuje kako je forma prolazna, a klasa vječna.

Brazilac koji je svojedobno šest sezona briljirao u dresu Milana pa onda na vrhuncu karijere otišao u Real Madrid gdje se nije uspio nametnuti, od 2014. igra za Orlando City.

U sinoćnjem dvoboju u sklopu Istočne konferencije MLS-a Orlando je sa 6:1 pregazio New England Revolution, a Kaka je postigao dva pogotka, od kojih je onaj prvi, za vodstvo 3:0, bio zaista sjajan.

Dobio je loptu od suigrača, američkog reprezentativca Doma Dwyera, povukao nekoliko metara namjestio se na šut i neobranjivo pogodio.

Bio je to klasičan Kakin gol, kakvih je puno postigao za Milan. Trk dugog koraka i udarac s 20-ak metara koji se ne brani.

Iako su vjerojatno svi na stadionu znali gdje će pucati, gostujući vratar Cody Cropper tu zbilja ništa nije mogao napraviti.

Inače, osim Kake od poznatijih igrača u Orlandu trenutno igra Antonio Nocerino, bivši igrač Juventusa i nekadašnji talijanski reprezentativac koji je otvorio seriju golova protiv New England Revolutiona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider