Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torcida nije navijala

Katastrofalna igra Hajduka: Lokomotiva odnijela bod s Poljuda

Drugo kolo HNL-a kompletirano je splitskim okršajem Hajduka i Lokomotive.

Pred 10.408 gledatelja u drugom kolu HNL-a Hajduk je odigrao 1:1 uz Lokomotivom, prikazavši lošu i bezidejnu igru u većem dijelu susreta, četiri dana uoči prve utakmice trećeg pretkola Europske lige protiv rumunjskog FCSB-a.

Splićani su nakon dva kola tek osmi na ljestvici, sa samo jednim bodom i gol-razlikom 2:5, a u idućoj rundi ih čeka izuzetno težak ispit - Jadranski derbi s Rijekom na Rujevici.

Hajdukovci su izgledali potpuno nepovezano i jalovo, ali su ipak uspjeli prvi stići do pogotka. Igrala se 44. minuta kada je Stanko Jurić došao do lopte na više od 25 metara od gola i ljevicom neobranjivo pogodio donji lijevi kut gola Ive Grbića, 22-godišnjeg Splićanina koji je ovog ljeta iz Hajduka po isteku ugovora prešao u redove Lokomotive.

Taj pogodak nakratko je razbio učmalu atmosferu, atipičnu za Poljud na kojem pripadnici Torcide u ovoj utakmici nisu navijali solidarizirajući se sa svojim kolegama s tribine koji su pritvoreni u Srbiji.

U 55. minuti je gostujući trener Goran Tomić povukao pravi potez, u igru je umjesto Matka Babića uveo Ivana Krstanovića koji je samo dvije minute kasnije iskoristio sjajnu loptu Dejana Radonjića i iz matne pozicije izjednačio.

Kasnije će se pokazati da je Krstanović tim pogotkom postavio konačan rezultat. Hajdukov trener Željko Kopić pokušao je uvođenjem mladih snaga Michelea Šege i Ivana Delića promijeniti tijek zbivanja na očajnom poljudskom travnjaku, ali nije uspio...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider