Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto se kuha

Vijest dana u Italiji: Hrvatski reprezentativac na pragu velikog transfera

Nikola Kalinić na pragu je transfera u Milan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski mediji javljaju da je Nikola Kalinić vrlo blizu transfera u Milan.
Gazzetta dello Sport piše da se Kalinić jučer vratio iz Hrvatske u trening-kamp Fiorentine u Dolomitima, a danas je ponovno otišao za Hrvatsku.

Službeno objašnjenje privatni su razlozi, no prilično je jasno da su u pitanju pregovori oko transfera i da je malo vjerojatno da će se Kalinić ponovno vratiti na pripreme kluba iz Firence.

Kalinić je u ponedjeljak dobio dva dana slobodno kako bi riješio privatne probleme povezane s pljačkom obiteljskog stana u Splitu. Talijanski mediji javljaju da se u srijedu navečer vratio u kamp Fiorentine, ali se u četvrtak ujutro nije pojavio na treningu, te je oko ručka ponovno krenuo prema Hrvatskoj.

Talijanski mediji sumnjaju u službeno obrazloženje kako je razlog problemi oko pljačke. Gazzetta zaključuje da je najvjerojatnije u pitanju finalizacija transfera u Milan i da ga Firenca vjerojatno više neće vidjeti.

Talijanski mediji proteklih su tjedana pisali kako Fiorentina traži 30 milijuna eura za Kalinića. Milanu je to bilo previše. Zbog toga su Rossoneri ponudili Fiorentini nešto manju odštetu, ali i dva igrača. Milan je navodno bio spreman odreći se braniča Gabriela Palette i napadača Gianluce Lapadule. Kalinić bi navodno trebao zarađivati 2.5 milijuna eura po sezoni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider