Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvaraju jaku momčad

Velika želja Nerazzurra koji spremaju milijune: Novi Hrvat u Interu?

Inter je počeo slagati igračku križaljku za novu sezonu, a velika želja je i hrvatski reprezentativac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo talijanskog nogometnog velikana Intera započelo je slagati igračku križaljku za novu sezonu, a prema pisanju talijanskih medija jedan od igrača kojeg žele vidjeti u dresu 'Nerazzurra' je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

Interov trener Stefano Pioli iznimno cijeni 25-godišnjeg hrvatskog braniča koji trenutačno nosi dres Atletico Madrida i njegov je prvi izbor na poziciji braniča. Ukoliko ne uspije angažirati Vrsaljka, Inter će krenuti po 20-godišnjeg igrača Bayer Leverkusena Benjamina Heinrichsa. Problem je što Heinrichsa želi i Manchester City.

Vrsaljko je u Atletico stigao u lipnju prošle godine nakon što je tri sezone proveo na Apeninima. Prvu u dresu Genoe, a iduće dvije u dresu Sassuola. Do sada je u dresu "Los Colchonerosa" upisao 15 nastupa i postigao jedan pogodak. Interes Intera za Vrsaljka nije novost, ali razlika je u tome što je Vrsaljko u međuvremenu postao standardan u momčadi Diega Simeonea.

U Interu već igraju dva hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović. Perišić je u Inter stigao 2015. iz Wolfsburga, a Brozović iste godine iz Dinama. 

Čelnici Intera pokazali su veliki interes i za kolumbijskog majstora Jamesa Rodrigueza koji je sve nezadovoljniji u Real Madridu. Kolumbijac je stigao na Santiago Bernabeu 2014. iz Monaca za 80 milijuna eura, no Inter je spreman platiti oko 40 milijuna eura. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider