Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika objava

Inter digao rampu: "Perišić može u Manchester United, ali..."

Povuci-potegni se nastavlja, ali s novim momentom u cijeloj priči.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Intera Luciano Spalletti napokon je promijenio svoj stav o Ivanu Perišiću.

Promijenio ga je u smislu da je odustao od uvjeravanja hrvatskog reprezentativca da ostane na Giuseppe Meazzi i pomirio se s njegovim odlaskom na Old Trafford.

Spalletti je ovog ljeta, nedugo nakon što je s Romom uzeo drugo mjesto u Serie A, potvrđen za novog trenera Intera, a nedugo nakon imenovanja jasno je dao do znanja kako ozbiljno računa na Perišića i ne misli ga prodati.

Inter više nije u poziciji da mora prodati

Nerazzurri su tijekom lipnja imali problema kako pokriti financijski fair-play te se spominjao Perišić kao glavni kandidat za prodaju i jednostavno rješenje neugodne situacije. Spalletti za to nije htio ni čuti pa je potrebnih 30-ak milijuna eura nabavio od prodaja Gianluce Caprarija u Sampdoriju, Juana Jesusa u Romu, Evera Banege u Sevillu itd.

Jose Mourinho s druge strane šuti i čeka, a u pozadini se odvija scenarij prema kojem je Perišić svom menadžeru Faliju Ramadaniju poručio da ubrza transfer u Manchester United.

Cjenkanje do zadnjih dana prijelaznog roka

Ivan je otputovao s Interom na predsezonsku turneju u Kinu, ali odande bi se umjesto u Milano mogao vratiti u Manchester.

"On je fantastičan igrač i, da sve ovo ovisi isključivo o meni, ja bih ga zadržao", izjavio je Spalletti i pojasnio:

"Perišić može u Manchester United. Naravno, uvjet je da dođe ponuda s kojom ćemo svi biti zadovoljni, da od tog novca budemo mogli adekvatno investirati u momčad."

Engleski mediji spominju kako Inter ne odustaje od cijene u iznosu od 50 milijuna funti, što Mourinho sigurno neće platiti, pa se očekuje cjenkanje sve do posljednjih dana prijelaznog roka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider