Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi mogao biti okidač

Inter poslao Mourinhu prijedlog: Perišićev mega-transfer sve bliže!

Čini se kako su se Nerazzurri napokon pomirili s time da će ostati bez hrvatskog reprezentativca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih nekoliko tjedana gotovo da nije prošao dan bez spominjanja prelaska Ivana Perišića u Manchester United.

Perišić je jasno dao do znanja čelnicima Intera i novom treneru Lucianu Spallettiju kako želi napustiti Milano i prijeći na Old Trafford.

Znajući da 28-godišnji Omišanin inzistira na transferu, Jose Mourinho se odlučio na igru živaca s Interom i pokušava, koliko god je to moguće, smanjiti iznos kojeg će morati platiti.

Upravo su ta cjenkanja razlog zbog kojeg transfer već dosad nije realiziran. Prvotno se spominjao iznos od 60 milijuna eura koliko je tražio Inter, kasnije su njihova potraživanja pala na 55 pa na 52 milijuna, ali United to ne želi platiti i nudi bitno manje, oko 40 milijuna eura.

Posao s kojim će svi biti zadovoljni

Svjesni da nezadovoljnog igrača nikad ne treba zadržavati u klubu, u Interu su se odlučili na potez koji bi mogao ubrzati transfer. Kako javlja Sky Sports, odlučili su u cijeli posao uključiti i Anthonyja Martiala, francuskog napadača kojeg je Louis van Gaal s velikim očekivanjima doveo na Old Trafford, ali se kod Mourinha nalazi u drugom planu i ne bi imao ništa protiv promjene sredine.

Naravno, Martialovo uključenje u transfer trebalo bi umnogome smanjiti iznos kojeg će United platiti Interu. Francuski napadač prije dvije godine doveden je iz Monaca za 60 milijuna eura, a trenutno ga Transfermarkt procjenjuje na 30 milijuna.

Posao se nastavlja u istom tonu - Talijani žele izvući što više, a Englezi će pokušati platiti što je moguće manju odštetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider