Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u Beogradu

VIDEO Ludogorec šokirao Zvezdu: Remek-djelo Cafua i neviđena glupost zvezdaša

Bugarski Ludogorec izbacio je Crvenu zvezdu iz Lige prvaka nakon produžetaka u Beogradu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Crvene zvezde oprostili su se od Lige prvaka nakon što ih je u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola u Beogradu nakon produžetaka izbacio bugarski Ludogorec. Prvih 90 minuta završilo je 2:2, isto kao i susret u prvom susretu pa su se igrali produžeci. Crveno-bijeli su dodatnih 30 minuta odigrali loše i Wanderson je s dva pogotka riješio pitanje pobjednika.

Treba spomenuti da je prvi pogodak Ludogoreca na utakmici pravo remek-djelo. Naime, desno krilo Jonathan Cafu napravio je podvig majstorskim veleslalomom kojim je prošao pola momčadi srpskog prvaka i golčinom pod prečku.

Jedan od tragičara Crvene zvezde bio je Guelor Kanga, koji je zaradio isključenje u 45. minuti zbog odguirvanja suparničkog igrača u lice. Jako glup potez jer je Zvezda u tom trenutku imala igrača više na terenu.

Napomenimo i da je pogodak za Zvezdu u 62. minuti zabio nekadašnji igrač Dinama Luis Ibanez s 11 metara, ali bio je i sukrivac za dva pogotka Ludogoreca jer je Wanderson dva puta pobjegao po njegovoj strani.

Zvezda će se sada okrenuti borbi za ulazak u skupinu Europske lige. U petak je ždrijeb parova play-offa Lige prvaka i Europske lige.

Ostali rezultati:

Qarabag (Aze) - Viktoria P. (Češ) 1:1 (0:0)
Dinamo Tbilisi (Gru) - Dinamo Zagreb (Hrv) 0:1 (0:2)
APOEL (Cip) - Rosenborg (Nor) 3:0 (1:2)
Crvena zvezda (Srb) - Ludogorec (Bug) 2:4 - produžetak (2:2)
Dundalk (Irs) - BATE (Bje) 3:0 (0:1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider