Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
treći hrvat

HSV pristao na Barcine uvjete: Stiže Alen Halilović?

Katalonski dnevni list Sport prenosi da će Halilović otići na jednogodišnju "kontroliranu" posudbu u redove njemačkog Bundesligaša HSV-a za koji već nastupaju Ivica Olić i Ivo Iličević...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošloga tjedna pisalo se da je Barcelona pristala poslati Halilovića u Sporting Gijon, kako bi ga lakše imala na oku, međutim hrvatski reprezentativac je izrazio svoje nezadovoljstvo takvim raspletom, a u međuvremenu se javio i njemački Bundesligaš HSV. Barcelona je uvjetovala da Halilović mora igrati u 60 posto utakmica, na što je, ukoliko se posudba ostvari, HSV očito pristao.

HSV je u nedjelju ispao u prvom kolu njemačkog DFB Pokala od četvrtoligaša Carl Zeiss Jene s 2-3 nakon produžetka.

Sport piše da Halilović odlazi na jednogodišnju posudbu, ali bez HSV neće imati pravo prvokupa. Spominje se čak i da je Barcelona bila spremna prodati Halilovića, ali da nitko nije želio platiti 10 milijuna eura koliko su Katalonci tražili.

Halilović, koji je lani nastupio u 30 utakmica za Barcelonu B (ispala u treću ligu), će se tako morati dokazivati treneru Luisu Enriqueu iz Njemačke ukoliko ima ambicije ostati u Barceloni i iduće se sezone pridružiti prvoj momčadi aktualnog osvajača četverostruke krune u 2015. godini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider