Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brutalno iskren

Higuain se raspričao i van terena: Gattusu se ova izjava neće svidjeti

Argentinac je, čini se, oduševljen što je uspio pobjeći iz Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debitanski nastup Gonzala Higuaina u dresu Chelseaja bio je za zaborav. Sa 4:0 su potopljeni kod Bournemoutha, ali već u idućoj utakmici Argentinac je pokazao zašto ga je Chelsea ove zime doveo.

U petardi protiv fenjeraša Huddersfielda postigao je dva pogotka i sad se očekuje da u tom ritmu i nastavi.

Odmah je postao tražena roba u engleskim medijima pa je tako dao intervju za London Evening Standard, u kojem je usporedio Premierligu sa Serie A.

"Razlika je u tome što ovdje defenzivci startaju na tebe čim vide da ćeš primiti loptu. Ovdje su stadionu puni, atmosfera je fantastična i možete sigurno hodati ulicom, bez ikakvog straha, kao normalna osoba", nabrajao je Higuin.

U dresu Milana imao je najlošiju epizodu u karijeri, nije bio ni sjena igrača koji je trpao nemilice gdje god je igrao. U Londonu sad djeluje dosta samouvjerenije.

"Ključ je u tome što Maurizio Sarri zna izvući maksimum iz mene, zna kako me dobro tretirati, naročito s emocionalnog aspekta. Ono što smo radili u Napoliju bilo je fantastično, sretan sam što opet s njim surađujem", poručio je Higuain i neizravno okrznuo svog bivšeg trenera Gennara Gattusa s kojim se u Milanu nerijetko verbalno sukobljavao i pod čijim vodstvom njegov golgeterski instinkt nije bio tako izražen kao u ranijim klubovima i kod prethodnih trenera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider