Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Znakovita poruka Torcide

Hamza donio pobjedu Hajduku, Ohandza žestoko izviždan!

Utakmicama u Zaprešiću i Splitu nastavljeno je 16. kolo HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neuvjerljivom igrom i uz dosta muke Hajduk je pobijedio Lokomotivu 1:0 i zasjeo (barem do nedjelje poslijepodne i završetka slavonskog derbija Cibalia - Osijek) na treće mjesto.

U jalovoj inicijativi, bez suvislih akcija, Splićani su tri boda osvojili jednim pogotkom, koji je postignut u 61. minuti. Josip Kvesić, koji je na ovoj utakmici zamijenio kartoniranog Hysena Memollu, ubacio je s lijeve strane, a Hamza Barry pogađa suprotni kut nemoćnog Danijela Zagorca, koji je cijelu utakmicu bio vrlo siguran na golu Lokomotive.

Dok je na terenu bio Marko Futacs, Hajdukova igra uglavnom se svodila na ubačaje prema njemu pa što bude, ali Mađar u ovoj utakmici, za razliku od prethodnih nije bio raspoložen.

Ohandza od ljubimca do omraženog lika

Zamijenio ga je u 62. minuti Franck Ohandza i dobio salve zvižduka. Razlog je Kamerunčevo otezanje s potpisom novog ugovora koje traje nekoliko posljednjih tjedana zbog čega su ga navijači "uzeli na zub" i izvjesno je da će takva situacija potrajati još neko vrijeme.

Inače, na samom početku dvoboja Torcida je na Sjeveru izvjesila poruku: "Na -13 hladnije je nego u Sibiru, oćemo igru, ne prazna obećanja!". Aludirali su najvatrenijih navijači Bijelih na zaostatak od 13 bodova za vodećom Rijekom uoči ovog kola, ali i dosta loša izdanja koja Bijeli pružaju. Kako vrijeme prolazi, ne vidi se neki napredak u igri, većina toga se svodi na improvizaciju i strpljenje je, čak i kod onih koji ga najviše imaju, očito pri kraju.

U ranijem terminu ove subote Inter Zaprešić je s 2:0 pobijedio Split i upisao četvrtu pobjedu u sezoni. Strijelac oba pogotka bio je Marko Kolar, u 64. i u 75. minuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider