Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Vratili smo se u stare dane"

Hajrović euforičan: "Pokazali smo da nam ne može nitko ništa!"

Nogometaši Dinama bili su oduševljeni nakon prolaska u play-off Lige prvaka.

Izet Hajrović je odigrao odličnu utakmicu za Dinamo u trijumfu nad Ferencvarošem u Budimpešti. Premda se nije upisao u strijelce, Hajrović je podsjetio na prošlosezonska izdanja kada je briljirao na desnom krilu u sastavu Modrih.

Kakva je atmosfera u svlačionici?

"Super, mnogo nam je drago što smo pobijedili i prošli dalje. Čeka nas sad Rosenborg, bit će zanimljiva i puno jača utakmica nego sad protiv Ferencvaroša."

Kako ste se pripremali za ovaj dvoboj s obzirom na onu prvu utakmicu?

"Mentalno smo se dobro spremili, znali smo da će biti super atmosfera i biti puno navijača protiv nas. Znali smo da će i naši navijači doći, hvala im puno što su nas podržavali i motivirali. Vratili smo se u stare dane, igrali smo kao prošle sezone i zasluženo pobijedili."

Kao jedan od iskusnijih, osjećaš li da ova momčad ima onu pravu kvalitetu da sad izbori Ligu prvaka, pa onda u toj Ligi prvaka i ostvari neke prave rezultate?

"Da, cilj nam je jasan. Želimo se spremiti lijepo za ove dvije utakmice protiv Rosenborga, ali isto tako i za HNL. Korak po korak gledamo dalje, treba nam taj idući korak za ovu sezonu."

Koliko vama osobno kao igraču znači činjenica da svi igraju toliko kvalitetno da koga god trener stavi odigraju odlično - je li to dodatna motivacija ili stvara mali pritisak?

"Ne, što se mene tiče toga nema. Tko god igra, daje sve za ovu ekipu i ovaj klub. Nije mi se svidjela atmosfera koja se stvorila oko nas nakon prve utakmice, ali pokazali smo da nam ne može nitko ništa."

VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest! Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera +2 Miočić - Cormier
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider