Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobar posao na Poljudu

Hajdukova vijest dana: Otkriće prošle sezone ostaje na Poljudu

Došao je na mala vrata, ali već u prvoj sezoni pokazao je klasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukovi nogometaši pod paskom trenera Siniše Oreščanina pripremaju se za novu sezonu, a istodobno se rješavaju pitanja vezana uz igrački kadar.

Jedno od takvih bio je i odlični brazilski napadač Jairo, koji je ove srijede potpisao novi ugovor, u trajanju do 30. lipnja 2022. godine.

Prošlog ljeta je Brazilac na mala vrata stigao na Poljud, bez puno pompe, a nakon što se u početku malo tražio, naknadno je pokazao zašto je doveden. U ukupno 38 službenih nastupa zabio je 13 golova i upisao 10 asistencija te je bio jedan od najzaslužnijih što je Hajduk ovog proljeća uspio izboriti plasman u Europu poslije očajnog prošloljetnog starta u sezonu.

Kad je Jairo dolazio, potpisao je ugovor do ljeta 2020. pa su u Hajduku već sad reagirali, kako se ne bi dogodilo da igrač uđe u zadnju godinu ugovora i time im se oteža pregovaračka pozicija.

"Potpisom produljenja ugovora s Jairom nastavljamo najavljenim smjerom, odnosno zadržavanjem okosnice momčadi s kojom krećemo u novu sezonu prema zacrtanim ciljevima. Produžili smo ugovore sa Stankom Jurićem i Jairom, potpisali i Josipa Posaveca, čime potvrđujemo da nam je, bez obzira na brojne upite i velik interes za naše igrače, prioritet zadržati nositelje kvalitete i time jačati momčad", kazao je sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider