Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pep ga obožava

Guardiola naciljao veliko pojačanje: City spreman platiti 80 milijuna eura

U tijeku je reprezentativna stanka, ali to ne znači da klubovi već ne gledaju prema naprijed.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentativna stanka donijela je klubovima predah u vidu odmora od igranja utakmica, ali to ne znači da apsolutno sve miruje. Dapače...

Brojni europski teškaši, naročito oni najbogatiji, u finišu ove sezone već su okrenuti idućoj, u koju žele ući što spremniji i s već formiranim igračkim kadrom.

Jedna je takva priča i ona vezana za Manchester City i Saula Nigueza.

Sjajni španjolski veznjak iz Atletico Madrida velika je želja Pepa Guardiole, koji u njemu vidi instantno pojačanje za prvih 11 (umjesto Fernandinha koji će uskoro navršiti 34 godine).

U proteklih nekoliko sezona Saul se profilirao kao jedan od najboljih veznjaka Primere, nezamjenjiv je i jedan je od glavnih aduta Diega Simeonea u Atleticu, a vijest o tome da će karijeru nastaviti u Manchester Cityju donosi ESPN.

Prema njihovim je izvješćima Barcelona, koja je dugo figurirala kao glavni kandidat za dovođenje Saula, obaviještena kako će igračeva iduća destinacija biti Manchester.

Saul s Atleticom ima ugovor do 30. lipnja 2026. godine i u tom ugovoru stoji izlazna klauzula od 120 milijuna eura. U Cityju se nadaju kako će Atletico spustiti svoja potraživanja, iznos od 80-ak milijuna eura bi im bio prihvatljiv i onda bi se mogao finiširati veliki transfer.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider