Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Andrej u velikoj formi

Gol i asistencija Kramarića: Bayern rutinski, Borussia slavila u derbiju

Hrvatski reprezentativni napadač i dalje igra fenomenalno...

Nogometaši Borussije Dortmund i Bayerna ubilježili su pobjede u 14. kolu Bundeslige, a ponovno je strijelac i asistent za Hoffenheim bio Andrej Kramarić.

Hoffenheim je odigrao 2:2 kod Wolfsburga, a Kramarić je prvo asistirao Belfodilu, a potom u 72. minuti postigao izjednačujući gol za goste. Kramarić je tako zabio i u osmoj uzastopnoj utakmici, odigrao je cijelu utakmicu za Hoffenheim, dok je u 66. minuti kod Wolfsburga u igru ušao Josip Brekalo.

Borussia Dortmund je slavljem u Ruhrskom debiju kod Schalkea (1:2) zadržala vrh ljestvice. Delaney je u 7. minuti doveo goste u vodstvo, u 62. minuti Caligiuri je iz penala izjednačio, a u 75. minuti Englez Sancho donosi pobjedu Borussiji i utišava čak 80 tisuća navijača u Gelsenkirchenu.

Bayern izlazi iz krize, bez problema su s 3:0 u Munchenu slavili protiv Nurnberga te trener Niko Kovač može malo odahnuti. Dvaput je strijelac bio Lewandowski, a jednom se u strijelce upisao Ribery. Unatoč pobjedi, Bavarci i dalje zaostaju velikih devet bodova za Dortmundom.

Bayer je u Leverkusenu jedva s 1:0 i golom Alarija u 75. minuti slavio protiv Augsburga, a Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Farmaceute. Iznenađenje je napravio Freiburg koji je s glatkih 3:0 slavio protiv četvrtoplasiranog RB Leipziga.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider