Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Ništa od debija: Manuel Pamić otkazao Biliću!

Samo dan nakon što je zaprimio poziv za prijateljski ogled s Češkom u rodnoj mu Puli, hrvatski nogometaš praške Sparte Manuel Pamić morao je otkazati dolazak zbog ozljede koljena, javljaju iz HNS-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Radost da bi prve minute u dresu A-reprezentacije mogao upisati upravo u rodnoj Puli, bila je kratkoga vijeka za Manuela Pamića. Naime, samo dan nakon poziva, lijevi bočni praške Sparte morao je otkazati svoj dolazak. Razlog je ozljeda koljena i nemogućnost oporavka do srijede i susreta na Stadionu Aldo Drosina.

>> Bilić za Češku pozvao Manuela Pamića

''Pamić je jučer popodne primio vrlo jak udarac u koljeno, točnije u lijevu glavicu fibule, i ozlijeđeno područje je jako bolno. Razgovarao sam i s njegovim liječnikom, potvrdio mi je da Manuel zbog bolova ne može trčati pod punim opterećenjem i zapravo nema ama baš nikakvog izgleda da bi bio spreman za eventualni nastup u srijedu. Ono što je važno jest da unutarnjih ozljeda u koljenu nema, predstoji fizikalna terapija i prema sadašnjim saznanjima mogao bi se ubrzo vratiti treninzima'', rekao je prof. Boris Nemec, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider