Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bayer iznenađujuće ispao

VIDEO Borussia i Werder gostujućim pobjedama do polufinala Kupa

Poznata su prva dva polufinalista Kupa Njemačke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Werdera iz Bremena postali su prvi polufinalisti njemačkog Kupa pobijedivši u utorak na gostovanju u Leverkusenu domaći Bayer s 3:1.

Bayer je poveo u 22. minuti pogotkom Meksikanca Chicharita iz kaznenog udarca, ali već do poluvremena gosti iz Bremena su preokrenuli rezultat. U 31. minuti izjednačio je Argentinac Santiago Garcia, a 11 minuta poslije Peruanac Claudio Pizzaro bio je precizan s 11 metara. Kazneni udarac skrivio je Wendel koji je zbog toga i isključen.

Domaći su svim silama i s igračem manje pokušavali doći do izjednačenja, a onda je u 82. minuti Austrijanac Florian Grillitsch postavio konačnih 3:1 za Werder.

U sastavu Bayera nije bilo hrvatskih nogometaša Tina Jedvaja i vratara Darija Krešića, koji su cijeli meč odgledali s klupe za pričuvne igrače.

Polufinale je izborila i Borussia Dortmund, koja je, također u gostima, svladala Stuttgart. Bilo je 3:1 za žuto-crne iz Dortmunda koje je u vodstvo doveo Marco Reus u petoj minuti.

Stuttgart je izjednačio Lukas Rupp u 21. minuti, ali vrlo brzo Borussia vraća prednost - Reus je u 31. minuti asistent, a strijelac je Pierre-Emerick Aubameyang. Pobjedu Borussije potvrdio je u 90. minuti Henrikh Mkhitaryan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider