Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Odmah iza Neymara

Barca istresla sumanutu svotu i konačno slavi: Pobjegao iz grada i čeka poziv

Čini se da je Barcelona zaključila prvi veliki ovoljetni transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ousmane Dembele u centru je pažnje španjolskih, njemačkih i francuskih medija. Neki francuski mediji tvrde da je Dembele Parizu i da čeka konačnu potvrdu svog menadžera kako su Barcelona i Borussia Dortmund dogovorili sve detalje mega transfera pa da poleti za katalonsku metropolu.

Da bi to mogla biti istina, govori i izjava trenera Borussije Petera Bosza koji je na press-konferenciji priznao da se Demebele nije pojavio na današnjem treningu slavnog njemačkog kluba i da ne zna gdje se nalazi.

„Pokušali smo ga locirati, ali nismo uspjeli“, otvoreno je kazao nizozemski stručnjak.

Sve govori da je francuski napadač na korak od Camp Noua. Prema informacijama La Parisiena, Barcelona i Borussia Dortmund dogovorili su odštetu od čak 130 milijuna eura. Nije loše za igrača kojeg su Nijemci još prošle godine doveli iz Rennesa za „samo“ 15 milijuna eura. Iz tog kuta gledano 130 milijuna čini se sumanutom svotom.

Na taj način Dembele će postati drugi najskuplji nogometaš na svijetu, odmah iza Neymara koji je napunio kasu Barcelone s 222 milijuna eura, a kojeg će upravo Dembele zamijeniti u napadu Barcelone.

U isto vrijeme Barcelona pokušava dovršiti transfer brazilskog veznjaka Liverpoola Philippea Coutinha, koji bi mogao doseći stotinu milijuna eura, a možda i nešto više.

Dakle, Barca će cijelu odštetu za Neymara potrošiti na samo dva igrača, i još će morati dodati desetak milijuna eura. Vidjet ćemo hoće li joj se isplatiti?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider