Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva različita ogleda

Cvjetno Poliklinika Milojević i Biberon Amarena Split u finalu 47. Kutije šibica

Na prestižnom malonogometnom turniru ovog četvrtka ćemo doznati laureate.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ekipe Cvjetno Poliklinika Milojević i Biberon Amarena Split izborile su plasman u finale 47. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica.

Cvjetno Poliklinika Milojević je u polufinalu nakon sedmeraca pobijedila Big Bang Team 4:3 i to nakon što je susret završio 2:2, dok je Biberon Amarena Split lakše nego što se očekivalo pobijedio branitelja naslova Pizzeriju Stari Zagreb-BL-FS sa 3:1.

Za Cvjetno Polikliniku Milojević bit će to drugo uzastopno finale nakon što su prošle sezone u završnom ogledu izgubili od Pizzerie Stari Zagreb - Borongaj Lugovi.

Bila su to dva potpuno različita polufinalna ogleda. U prvom smo gledali dramu koja je razriješena lutrijom kaznenih udaraca, dok je drugo polufinale ponudilo jednosmjernu ulicu, apsolutnu dominaciju Biberona.

Cvjetno Poliklinika Milojević i Big Bang Team odigrali su zanimljivo polufinale u kojem je Cvjetno vodilo 2:0, ali je Big Bang Team uspio izjednačiti i odvesti susret u raspucavanje. Cvjetno Poliklinika Milojević je povela 2:0 golovima Mihovila Prgometa (2) i Kristijana Grbeše (21). U 24. minuti je sjajnim pogotkom smanjio Jerko Leko, a izjednačio je dvije minute prije kraja Mario Ćibarić.

Prilikom izvođenja sedmeraca istaknuo se vratar pobjedničkog sastava Goran Škorić obranivši udarce Božidara Karamatića i Ivana Mikulića, dok su golove za Cvjetno zabili Grbeša i Capar. Za Big Bang Team jedni pogodak postigao je Leko.

U drugom polufinalnom ogledu nije bilo previše neizvjesnosti. Biberon Amarena je dominirao i zasluženo slavio 3:1 golovima Marinka Šamije (16, 30) i Ante Ćorluke (28). Utješni pogodak zabio je Vedran Mesec u posljednjoj minuti.

U četvrtak je završni dan turnira, a bogati program počinje utakmicom za 3. mjesto koja je na rasporedu u 15:20 dok je finale u 18:45.

REZULTATI:

Big Bang Team - Cvjetno Poliklinika Milojević 3:4 (2:2)

Pizzeria Stari Zagreb-BL-FS - Biberon Amarena Split 1:3

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider