Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ma bravo majstore!

Čista romantika: Sedma liga, pun stadion i gol sa 60 metara

U svijetu gdje se okreću stotine milijuna eura na transferima pravo je blago ovakav video izvještaj s niželigaškog susreta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nemaju novca ni približno kao klubovi iz drugoligaške konkurencije (Championship), o onoj najjačoj (Premierliga) da ni ne govorimo, ali rade ono što vole i uživaju u tome.

To su engleski sedmoligaši.

S jednakim žarom pristupaju svojim utakmicama i slave golove kao da se natječu s najboljima, a kad se još dogodi nekakav spektakularni potez onda to bude pravi show.

Ovog vikenda igrala se na stadionu Champion Hill u Londonu utakmica Dulwich Hamlet - Billericay Town. Završilo je 1:3, a jedan od ta tri pogotka gostiju bio je fenomenalan.

Autor je izvjesni Jake Robinson koji je ukrao loptu nekoliko metara od svog šesnaesterca, vidio da je vratar domaćeg sastava daleko od svoga gola i onda ga na majstorski način lobovao za veliko slavlje navijača gostujućeg sastava.

Na ovako sjajan gol imuni nisu ostali niti domaći fanovi. Pljeskom i osmijesima su pozdravili Robinsonov potez dok je on slavio sa suigračima...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider