Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igra li Franck?

Burić pozvao navijače na Poljud: 'Za Koper imamo plan A i plan B'

Uoči uzvratne utakmice 2. pretkola Europske lige u kojoj u četvrtak na Poljudu Hajduk dočekuje Koper, trener "bilih" Damir Burić je rekao da ima plan A i B za taj susret.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Momčad je kompletna, trening smo odradili vrlo dobro, koncentrirano, vježbali smo neke situacije koje nas očekuju na utakmici", kazao je Burić.

Upitan hoće li napadač Franck Ohandza zaigrati protiv Kopra, trener Burić je odgovorio kako ne želi ulaziti u to tko će igrati.

"Moguće je da u kadru od 18 igrača bude i Ohandza. Imamo neke promjene, no one se uvijek odnose na postavljanja igrača na terenu i sprovođenje onog što smo dogovorili. Kada se držimo dogovorenog, to se vidi na terenu. Želimo proći dalje i da klub napreduje na financijskom i sportskom planu. Treba podržati i mlade igrače. Nama u svakoj utakmici igra šest igrača do 20 godina. Nađite klub u Europi koji ima tako mladu momčad. Apeliram na navijače, idemo ih podržati jer oni to zaslužuju. Vjerujem u svoju momčad", rekao je Burić.

Hajduk je u prvom susretu izgubio 2-3, primivši dva gola nakon kornera.

Veznjak Nikola Vlašić vjeruje kako ih čeka teška utakmica u kojoj će Koper igrati bunker.

"I u prvom susretu smo bili bolji, ali Koper je iskoristio dvije naše greške. Iako smo mlada momčad, u četvrtak ćemo pokazati da imamo agresivnost i znanje", rekao je Vlašić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider