Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Leipzig bolji od Eintrachta

Brekalo show u Berlinu: Ušao u 77. pa stigao i zabiti i asistirati

Brekalo se u 82. minuti probio po lijevom boku, driblingom se riješio čuvara i zatim sa vrha kaznenog prostora precizno pogodio donji desni kut za 2:0

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac i asistent u pobjedi Wolfsburga, iako je ušao u igru tek u 77. minuti susreta protiv Herthe.

Brekalo se u 82. minuti probio po lijevom boku, driblingom se riješio čuvara i zatim sa vrha kaznenog prostora precizno pogodio donji desni kut za 2:0. A u sudačkoj nadoknadi (90+1) asistirao je Jeromeu Roussillonu za konačnih 3:0 u gostima kod berlinske Herthe, koju vodi hrvatski trener Ante Čović. Vodeći pogodak za Wolfsburg postigao je Wout Weghorst u 9. minuti iz penala.

VIDEO ----> Hertha - Wolfsburg 0:3

Eintracht iz Frankfurta u nedjelju je bez hrvatskog napadača Ante Rebića u 2. kolu Bundeslige izgubio na gostovanju kod Leipziga sa 1:2. Za Leipzig strijelci su bili Timo Werner (10) i Yussuf Poulsen (80), a utješni pogodak za goste zabio je Goncalo Paciencia (89).

Prije tri dana trener Eintrachta kritizirao je Rebića zbog nezalaganja na utakmici kvalifikacija za Europsku ligu protiv Strasbourga u kojoj su poraženi sa 0:1. A u nedjelju u drugom kolu Bundeslige izostavio ga je iz momčadi, za Rebića nije bilo mjesta ni na klupi za pričuve.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider